Kryštof opět na pódiu: Inzerát Tour právě startuje

Vydáno 13.02.2013 | autor: redakce

Sestava Kryštof ukončila rok a půl dlouhou koncertní pauzu a vyráží na turné k albu Inzerát. O víkendu zkoušeli muzikanti v Opavě, kde se ve středu 13. února uskuteční veřejná generální zkouška pro tři tisíce lidí. Poté budou následovat tři velké koncerty v Ostravě, Brně a Praze.

Kryštof opět na pódiu: Inzerát Tour právě startuje Kryštof opět na pódiu: Inzerát Tour právě startuje


krystof_tour

























Zkouškové období v Opavě odstartovalo v noci ze soboty na neděli, kdy dorazily kamiony s technikou a pódiem, které má třicet metrů na šířku. Od neděle se pak ladila souhra vybraných písniček se světly a projekcemi. "Zkoušet budeme vlastně až do poslední chvíle před středeční generálkou. Snad se naše dvouhodinová show bude líbit," říká zpěvák Richard Krajčo.

V pondělí večer se ke kapele přidal host turné, písničkář Jaromír Nohavica. Předkapely - havířovské Nebe, které Krajčo objevil a vydal jim debutové album Legosvět, a newyorský muzikant Ido Zmishlany, jenž spoluprodukoval album Inzerát a má svůj projekt IdoVsThe World - se připojily ve středu.

Přečtěte si rozhovor s Kryštof

Všechny čtyři koncerty Inzerát Tour jsou již nyní beznadějně vyprodané. "Velmi nás to potěšilo a chceme fanouškům moc poděkovat. Pro českou hudební scénu to není běžná situace a velmi nás to zavazuje předvést co nejlepší výkon," říká Krajčo.

Kryštof Inzerát AgroFert Tour 2013

13.02. Opava Víceúčelová hala
15.02. Ostrava ČEZ Aréna
20.02. Brno Kajot Aréna
22.02. Praha Tipsport Arena



TZ, ape
zavřít