Kay a Tuzex ze Sunshine si na Bounce!Bounce! pozvali Piču z hoven

Vydáno 14.02.2013 | autor: redakce

Kay a Tuzex ze Sunshine jsou pro každou špatnost, což pravidelně dokazují na svých rezidentních nocích Bounce!Bounce. Na 16. února si do pražského klubu Chapeau Rouge tentokrát pozvali kapely Piča z hoven a The Brain Waves. Program jako vždy doplní Them Darned Teenagers, Ed Bass a také DJ Zagashi.

Kay a Tuzex ze Sunshine si na Bounce!Bounce! pozvali Piču z hoven Kay a Tuzex ze Sunshine si na Bounce!Bounce! pozvali Piču z hoven


dsc_8506





























"Witch house, čeština, brněnská FaVU, hipster flava, dada, okultismus, projekce, zaslouženej buzz, impresivní temná estetika, kontroverzní název, atd.,"
tak popisuje Kay Buriánek jednoho z hostů únorového Bounce!Bounce!, brněnskou partu Piča z hoven. Ta se údajně vymyká jakýmkoliv škatulkám, proto asi nejlepším způsobem, jak jim přijít na jméno, je strčit hlavu do jámy lvové a navštívit jejich koncert, třeba práve v rámci Bounce!Bounce! party.

V Undergroundu doplní Piču z hoven ještě The Brain Waves z Tábora. "Jejich odtažitej chladnej sound perfektně dokoloruje do šedo-černa tuhle podzemní seanci. Poslechněte si čerstvý věci na jejich Soundcloudu, tahle kapela je definitivně můj tip pro všechny fans Interpol, White Lies, Joy Division, The Cure, atd. Časotunel do dob, kdy muzika měla ještě tu správnou atmosféru," říká Kay.

Prostřední patro bude jako vždy patřit Kayovi a Tuzexovi, Underground po živých koncertech obsadí DJ Zagashi hrající z vinylových desek a po něm nastoupí stálice Bounce!Bounce! parties Them Darned Teenagers. Horní bar bude jako vždy okupovat Ed Bass.



zdroj: TZ, map

zavřít