VELKÁ SOUTĚŽ SE STUARTEM STAPLESEM

Vydáno 22.01.2007 | autor: redakce

Stuart A. Staples, zpěvák britských Tindersticks, vydal v roce 2006 sólové album Leaving Songs (REPORT recenzoval). V neděli 28. ledna své písně představí živě, v Paláci Akropolis. Přijměte naše pozvání!

VELKÁ SOUTĚŽ SE STUARTEM STAPLESEM VELKÁ SOUTĚŽ SE STUARTEM STAPLESEM

Tindersticks i přes sólové počiny svých členů existují dál - koneckonců, na desce Leaving Songs se podílelo hned několik členů kapely. Nejde tedy o nějaký trucprojekt, spíše o souběžnou aktivitu, a dá se čekat, že časem se dočkáme jak nových Tindersticks, tak dalších nahrávek od Staplese. Důkazem zájmů, které se nestřetávají, ale doplňují, bude i účast členů Tindersticks právě na Staplesově koncertě v Akropoli.


Jako host si před Staplesem zahraje projekt selFbrush, jehož druhé album Three Names (recenze v únorovém REPORTU 2/07) se atmosférou sólové tvorbě frontmana Tindersticks hodně blíží. "Přátelé silných melodií a emocí se mohou opravdu těšit," lákají organizátoři z agentury 10:15.

EXKLUZIVNÍ SOUTĚŽ O VSTUPY A CD


iReport.cz má tu čest podílet se na propagaci akce krom jiného i speciální soutěží o pět párů volných vstupů plus jeden exkluzivní bonus - CD Stuarta Staplese "Leaving Songs". Stačí zodpovědět tuze lehkou otázku (my už to ani jinak neumíme).

Skupina Stuarta Staplese Tindersticks pochází:

A) ze Srí Lanky
B) z Anglie
C) z Karibiku
D) z Burkiny Faso.


A pokud máte zájem zúčastnit se i slosování o CD "Leaving Songs", budete muset připojit i odpověď na bonusový dotaz.

Jeden ze členů Tindersticks bydlí se svojí rodinou v Praze. Je to:

A) houslista Dickon Hinchliffe
B) pianista David Boulter
C) baskytarista Mark Colwill.


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Staples - soutěž". Mobilní kontakt a adresa podmínkou!! Hrajeme o pět párů volných vstupů na koncert Stuarta Staplese 28.1. 2007 a jedno CD Stuart Staples - Leaving Songs. Uzávěrka soutěže je v pátek 26.1. 2007 v 10:15 hod. Výherci budou obratem kontaktováni.

Hodně štěstí!

www.stuartastaples.com




zavřít