The Prostitutes are back in town aneb jarní turné právě startuje

Vydáno 28.02.2013 | autor: redakce

První březnový den znamená pro The Prostitutes start jarního turné, podle kapely jednoho z největších v jejich historii. Završí tak rok od vydání svého třetího alba Deaf to the Call.

The Prostitutes are back in town aneb jarní turné právě startuje The Prostitutes are back in town aneb jarní turné právě startuje


prostitutes_2013The Prostitutes si angažováním producenta Youthe splnili senAktuální šňůra zatím čítá 15 štací. Na tři největší koncerty (Praha, Vídeň, Bratislava) si pětice ve spolupráci se Sanctuary.cz pozve jako speciální hosty temné rockery The Beauty Of Gemina ze Švýcarska, další koncerty absolvuje s domácími Dead Pope's Company. Patnáctka koncertů by se měla rozrůst o další potvrzená data.

Skupina představí zřejmě naposledy v ucelené formě program vycházející ze zmíněného aktuálního alba Deaf to the Call. To produkoval britský producent a člen Killing Joke Martin Glover aka Youth, jenž má na svědomí také nahrávky Primal Scream, Futureheads, U2 nebo Depeche Mode.

"Ty skladby se prostě skvěle hrají živě," říká kytarista Martin Destroyer. Kapela se podle něj během práce na albu sehrála do nebývalé formy.

TERMÍNY JARNÍHO TURNÉ

1.3. České Budějovice- Mighty bar Velbloud

2.3. Písek- Pí Local club
7.3. Brno- Mersey club
8.3. Žilina (SK)- Boonker club
9.3. Opava- Klub Art
28.3. Plzeň- Anděl café
29.3. Děčín- Le Garage Noir
30.3. Kladno- Poldofka
3.4. Praha- Palác Akropolis
5.4. Wien (A)
6.4. Bratislava (SK)- Randal club
11.4. Ostrava- Barrák music club
12.4. Olomouc- Jazz Tibet club
13.4. Šumperk- H-club

TZ, ape

zavřít