Festival NewCastles 2013 hlásí svůj první ročník

Vydáno 13.03.2013 | autor: redakce

První ročník festivalu NewCastles se uskuteční 29. června v prostředí jižních Čech v Údolí u Nových Hradů. Nabídne české i zahraniční hudební interprety a bohatý doprovodný program.

Festival NewCastles 2013 hlásí svůj první ročník Festival NewCastles 2013 hlásí svůj první ročník


newcastlesZe zahraniční scény se na festival NewCastles chystá metalová kapela Leander Rising, která je u domácího maďarského publika velmi žádaná a svůj okruh fanoušků rozšířila i do USA. Hudební fajnšmekři se mohou dále těšit na glam rock v podání italských S.E.X. Department, jejichž chytlavou muziku ve stylových kostýmech mohou fanoušci znát z loňského ročníku festivalu Masters of Rock. Z Polska na NewCastles zavítají rock-metaloví Good Girl Maggie.

Z Česko-Slovenských formací se na NewCastles chystají pop-punkoví Zoči Voči, podobně naladěné Totální nasazení, Zakázaný ovoce, Civilní Obrana nebo benešovská formace ATD. Hard-rockový nářez pak naservíruje českobudějovická skupina Seven. Program festivalu zabrousí i do zcela jiných hudebních vod, vystoupí Milan Schelinger, který hraje repertoár na počest svého zesnulého bratra Jiřího Schelingera.

Vstupenky jsou k dispozici od 190 Kč.



TZ

zavřít