Popfunkoví EzyWay se představují v klipu a připravují album

Vydáno 26.03.2013 | autor: redakce

Ostravská popfunková skupina EzyWay představuje videoklip ke svému prvnímu singlu Vztah na splátky z právě připravovaného debutového alba Obchodník, které vyjde na přelomu dubna a května 2013.

Popfunkoví EzyWay se představují v klipu a připravují album Popfunkoví EzyWay se představují v klipu a připravují album


ezyway_foto2

„V písničce Vztah na splátky se snažíme vyjádřit k současnosti a k problémům, které vidíme ve svém okolí. Splátky a dluhy, o kterých v písničce zpívám, nepředstavují jen finanční nepříjemnosti. Mají poukázat na to, že nestíháme a ničemu se nevěnujeme naplno. Máme dluhy hlavně vůči sobě a svým blízkým,“
říká o písničce Ezdráš „Ezy“ Hýbl, frontman kapely EzyWay.


„Nápad režiséra natáčet na palubě lodi plující po Vltavě se nám hodně líbil. Jen jsme si v tom nadšení neuvědomili, že to znamená strávit sedm hodin v mrazech na řece, aniž bychom mohli dát najevo, že je nám zima. I tak jsme si ale natáčení moc užili a místo chřipky si odnesli jen fajn vzpomínky,“
popisuje natáčení Ezy.

Píseň Vztah na splátky už má za sebou první úspěchy. Vyhrála hitparádu nejposlouchanějšího moravského rádia Čas. Po dvou měsících od zveřejnění na serveru YouTube se může pochlubit více než 50 tisíci zhlédnutími.

Autorem hudby písně Vztah na splátky je klávesista kapely EzyWay Pavel Kubíček. Text napsal Pavel Studník. Videoklip natočilo brněnské studio Pinarto.

Kapela EzyWay vznikla v roce 2011 v Ostravě. Ve své tvorbě se zaměřuje na pop se silnou inspirací funky, gospelu a R&B. Skupina v současné době dokončuje debutové album Obchodník.



TZ, dm

zavřít