Daft Punk chystají desku se zpěváky N*E*R*D a The Strokes

Vydáno 18.04.2013 | autor: redakce

Osm  let od vydání alba Human After All se začínají objevovat kusé informace o připravované novince francouzského electro dua Daft Punk. Čtvrtá deska se bude jmenovat Random Access Memories a v obchodech se objeví 17. května. Už nyní lze předobjednat pomocí iTunes.

Daft Punk chystají desku se zpěváky N*E*R*D a The Strokes Daft Punk chystají desku se zpěváky N*E*R*D a The Strokes

 daft-punk-album-giorgio-moroder

Mezi nejznámější hosty, kteří se na nahrávání podíleli, patří někdejší kytarista discofunkové formace Chic Nile Rodgers, zpěvák a hitový producent Pharrell Williams ze skupiny N*E*R*D a lídr indierockového bandu The Strokes Julian Casablancas.

Kapelu kromě originálního zvuku a výtečných skladeb proslavila i image. Oba muzikanti mají na všech vystoupeních na hlavách ikonické helmy a kožené kombinézy, které se kvůli novému albu modifikovali ve flitrové černé obleky. Ty navrhl módní návrhář Heidi Slimane, který kdysi vedl značku Dior Homme a nyní je kreativním ředitelem Saint Laurent.

Prvním singlem z desky  Random Access Memories je skladba Get Lucky, ve které se o vokál postaral Pharrell Williams. Na veřejnost zatím uniklo minutové promovideo, kde kromě Daft Punk a Pharrella vystupuje i legendární kytarista Nile Rodgers.

dm

zavřít