Hlavně, že je večírek: Tři sestry oslaví narozeniny na Džbáně

Vydáno 23.04.2013 | autor: redakce

Tři sestry 28 let Open Air aneb Hlavně, že je (pořád) večírek; tak se jmenuje tradiční květnová akce, v jejímž rámci Tři sestry oslaví své 28. narozeniny.

Hlavně, že je večírek: Tři sestry oslaví narozeniny na Džbáně Hlavně, že je večírek: Tři sestry oslaví narozeniny na Džbáně

Tri sestry 06 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavnostní narozeninový večírek proběhne 17. - 18. května na pražském koupališti Džbán. K letošním narozeninám si skupina nadělí nové album s názvem Líná hudba, holý neštěstí, které v rámci svého sobotního vystoupení zároveň pokřtí.

Mezi gratulanty nebudou chybět skupiny Zóna A, Visací Zámek, Plexis, Zvlášňý škola, Zakázaný ovoce, Apple Juice, Vision days, Nežfaleš, E!E, Totální nasazení, Doctor P.P., SPS, MZH, De Bill Heads, Spínací Špendlík. Páteční večírek dovrší vystoupení Cockney Rejects z Velké Británie.


V sobotu od 18:30 do cca 19 hodin proběhne autogramiáda Tří sester. Následovat bude smršť 40 jejich starších i zbrusu nových písní a jejich hostů. Druhou velkou událostí narozeninového večírku se stane křest nového studiového alba Líná hudba holý neštěstí. Pokřtít desku dorazí dětské sboristky a herečky z nové písně a klipu Školka.

Vstupenky jsou k dispozici v běžných předprodejích. Více informací najdete na stránkách akce. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape

zavřít