Hugh Laurie bude v červenci ordinovat v Praze

Vydáno 24.04.2013 | autor: redakce

Hugh Laurie se v Česku proslavil zejména díky své roli Dr. House ve stejnojmenném televizním seriálu. Vedle herectví se však věnuje také hudbě a v červenci poprvé zahraje a zazpívá v Praze.

Hugh Laurie bude v červenci ordinovat v Praze Hugh Laurie bude v červenci ordinovat v Praze

Hugh Laurie 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hugh Laurie vystoupí 26. července na jeviště Kongresového centra Praha. Muzikant v doprovodu Copper Bottom Bandu do Prahy zavítá v rámci evropského turné k novému albu Didn't It Rain, které vychází 13. května.

Hugh Laurie debutoval před dvěma lety albem Let Them Talk. Druhý počin Didn't It Rain nahrával letos v lednu ve vyhlášených Ocean Way Studios v Los Angeles. Tentokrát se rozhodl oprostit od zvuku neworleanského blues, které znělo z jeho předchozího alba, a vydat se proti proudu do amerického hudebního vnitrozemí. "Rozhodl jsem se ještě hlouběji ponořit do obrovské americké hudební nabídky a najít to, co mě okouzlilo už jako kluka," vysvětluje Laurie a dodává: "A čím víc jsem toho objevil a poslouchal, tím víc jsem byl uhranut těmi songy, ale i lidmi, se kterými jsem měl občas dokonce to štěstí si zahrát."

Po vydání alba absolvují Hugh Laurie a Copper Bottom Band turné po Velké Británii, které vyústí do evropského turné v červenci a srpnu, jehož součástí je i pražský koncert. Vstupenky na koncert Dr. House - Hugha Laurieho jsou k dispozici v síti Ticket Art od 590 Kč do 1990 Kč.

TZ, ape


 

hugh TOP

zavřít