Květnové taháky v Roxy: WWW, Bruno Ferrari nebo Fritz Kalkbrenner

Vydáno 07.05.2013 | autor: redakce

Květnový program pražského klubu Roxy nabídne hned několik zajímavých jmen. Vedle tradičních Free Mondays můžete vyrazit např. na výstředního Bruna Ferrariho, křest nového alba WWW nebo německého DJ Fritze Kalkbrennera.

Květnové taháky v Roxy: WWW, Bruno Ferrari nebo Fritz Kalkbrenner Květnové taháky v Roxy: WWW, Bruno Ferrari nebo Fritz Kalkbrenner


bruno roxyfritz roxywww roxy





















Bruno Ferrari, obskurní postava českého hudebního šoubyznysu, vystoupí v Roxy 16. května. Umělec představí hlavně písně ze svého posledního alba Vaudeville, které je kompaktní sbírkou jeho ironického mixu generačního šansonu a osmdesátkového diska. Bruno Ferrari na něm spolupracoval s producentem Johnem Fryerem, který stál u zrodu prvních desek Depeche mode nebo Nine inch Nails. Jako host vystoupí elektro projekt My name is Ann a berlínská DJane Mz Sunday Luv. Vstupenky v předprodeji vyjdou na 150 Kč, na místě o padesátikorunu dráž.

Němec Fritz Kalkbrenner přijede do Česka necelé dva roky po své tuzemské premiéře. Mladší bratr Paula Kalkbrennera tentokrát dorazí do Prahy v rámci letošního tour k novému albu Sick Travellin' a slibuje výpravnou live show, během níž zazní nejen novinky, ale také jeho starší kousky jako Facing The Sun, Wes nebo Right In The Dark. Dle aktuálních informací Fritzova managementu se Fritz úplně poprvé představí naživo také jako zpěvák. Lístky stojí 390 Kč, na místě budou za 450 Kč.

Na křest třetí desky WWW s názvem Atomová včela se můžete těšit poslední květnovou středu. Album vychází dohromady jako CD a kniha textů. Kromě nové desky očekávejte i starší tvorbu WWW ve speciální koncertní úpravě. Pro křest se dále plánuje i několik překvapení. Vstupenky pořídíte v předprodeji za 150 Kč, na místě za 200 Kč. 

V Roxy se v průběhu května dále představí Francouzi Caravan Palace (15.5.), britská úderka Bring Me The Horzion (19.5.) nebo norská umělkyně Rebeka Karijord (21.5.).



TZ, ape

zavřít