Pink Floyd opět ožijí. Album The Dark Side of the Moon slaví 40 let

Vydáno 10.05.2013 | autor: redakce

Do Česka se po dvou letech vrací úspěšná revivalová kapela The Australian Pink Floyd Show. Sestava, která letos slaví 25 let existence, přiveze zcela novou show Eclipsed By the Moon Tour 2013, jež připomene 40. výročí vydání alba The Dark Side of the Moon. Fanoušci ji budou moci zhlédnout hned třikrát - v Praze, v Brně a v Ostravě.

 

Pink Floyd opět ožijí. Album The Dark Side of the Moon slaví 40 let Pink Floyd opět ožijí. Album The Dark Side of the Moon slaví 40 let

The Australian Pink Floyd Show 9964





























V průběhu dvouhodinové show zazní i další klasické skladby Pink Floyd z mnoha jejich alb. Chybět nebude například The Great Gig In The Sky, Us And Them, ani dva singly z alba Dark Side of the Moon Money a Time. Právě album The Dark Side of the Moon je vůbec nejúspěšnějším albem Pink Floydů s více jak 50 miliony prodaných nosiči.

"Album The Dark Side of The Moon je právem považováno za jedno z nejlepších alb všech dob. Hrát písně z tohoto alba, je jako hrát moderní klasickou orchestrální hudbu. Snažíme se věrně nastudovat každý detail písní, jak jen to jde," říká Steve Mac, zpěvák a kytarista The Australian Pink Floyd Show.

Podle deníku The Times jsou The Australian Pink Floyd Show "jako skuteční Pink Floyd". Kapela věrně zachycuje jak atmosféru, tak samotný zvuk. Fanoušci si tak budou moci opět vychutnat show plnou floydovských melodií laserů, videí a efektů.


Eclipsed By the Moon Tour 2013

PRAHA - Tipsport Arena - 10.5. od 20:00
BRNO - Kajot Arena - 11.5. od 20:00
OSTRAVA - ČEZ Aréna - 12.5. od 19:00 {vypnoutlink:Pink}





TZ, ape

zavřít