Potřebujete vybělit konečník? Vyražte na křest Monkey Business

Vydáno 16.05.2013 | autor: redakce


Poslední album Monkey Business Hapiness Of Postmodern Age je na světě už nějaký pátek, ale s křtem čekali populární "Mankáči" až na polovinu června. Uskuteční 13. června na novém místě v A-Parku Ledařská v pražském Braníku.

Potřebujete vybělit konečník? Vyražte na křest Monkey Business Potřebujete vybělit konečník? Vyražte na křest Monkey Business

monkeybusiness 2013

Radovánky odstartuje britská zpěvačka Kristyna Myles, následovat budou Ohm Square, kteří se vrací po pětileté pauze. Mezi hosty nebudou chybět Lou Fanánek Hagen, Bára Basiková a tradičně i tajný host jako překvapení. Samotný koncert bude završením jarní části šňůry po České a Slovenské republice. Fanoušky čeká dvouhodinová show s novými převleky a obměněným repertoárem.

  1. Přečtete si recenzi alba Hapiness Of Postmodern Age

 

Tak jako tradičně se i letos bude v areálu kromě koncertu konat několik mimohudebních akcí. Z pestrého seznamu stojí za zmínku výkup králičích kožek (32 Kč za kus), pojízdná rasovna, která vám nabídne bezplatnou konzumaci vašich domácích mazlíčků a v neposlední řadě bohatá tombola, kde bude hlavní cenou voucher na vybělení konečníku.


Brány areálu, který se nachází u tramvajové zastávky Pobřežní cesta, se otevře v 18:00. Lístky seženete v tradičních předprodejích od 350 Kč.


TZ, ape

zavřít