Chinaski oslaví dvacetiny v O2 Areně. Půjde o jediný koncert v republice

Vydáno 31.05.2013 | autor: Petr Lenk

Chinaski brzy dosáhnou dvaceti let své existence. Místem narozeninových oslav tohoto jubilea se stane 6. února 2014 pražská O2 Arena. 

Chinaski oslaví dvacetiny v O2 Areně. Půjde o jediný koncert v republice Chinaski oslaví dvacetiny v O2 Areně. Půjde o jediný koncert v republice

chinaski promo 2 ondrej pycha tzChinaski

Chinaski, dlouhodobě jedna z nejpopulárnější tuzemských kapel, se rozhodla, že své významné výročí oslaví na jednom jediném koncertě. Ten je naplánován na čtvrtek 6. února 2014 do holešovické O2 Areny. Už od příštího týdne můžete kupovat lístky.

Kapela zde přirozeně zahraje své největší hity. Fanouškům slibuje, že je bude čekat nezapomenutelný koncert se speciálně sestaveným repertoárem a scénou. Půjde zřejmě o jediné koncertní vystoupení Chinaski v České republice na hodně dlouho dobu. Už nyní se skupina kolem zpěváka a kytaristy Michala Malátného na svůj koncertní vrchol připravuje: "Denně drhnem ve zkušebně nový songy a děkujeme múzám, že při nás stojí!".

Tou dobou už byla šestičlenná formace mohla mít na svém kontě další album, které předběžně plánuje na podzim. Současně však dodává, že si nestanovuje žádné striktní datum, a tak se klidně může stát, že se nové studiové nahrávky dočkáme až napřesrok.

Chinaski letos hrají v Česku jen sporadicky. V březnu se například objevili na udílení hudebních cen Žebřík, kde převzali speciální ocenění, které dosud získalo jen několik domácích interpretů.

 zebrik  2012 michal malatny jarda hudecMichal Malátný a Jarda Hudec - Žebřík 2012

Vstupenky na narozeninový koncert budou v předprodeji od 5. června 2013 prostřednictvím www.sazkaticket.cz (je možná i předchozí rezervace) a zároveň i v kamenných obchodech a stáncích s terminály SAZKA.

Více na www.chinaski.cz a www.facebook.com.

TZ

zavřít