Pražský koncert Divokýho Billa je odložen, Žluté lázně jsou pod vodou

Vydáno 04.06.2013 | autor: redakce

Pražský koncert Divokýho Billa z aktuálně probíhajícího Divokej Bill 15 Tour byl původně plánovaný na středu 5. června v areálu Žlutých lázní. Z důvodu povodní se přesouvá na zatím nespecifikovaný termín.

Pražský koncert Divokýho Billa je odložen, Žluté lázně jsou pod vodou Pražský koncert Divokýho Billa je odložen, Žluté lázně jsou pod vodou

31 divokej billDivokej Bill má za sebou téměř polovinu turné

Stejně jako všechny ostatní koncerty Divokej Bill 15 Tour se i ten pražský měl odehrát pod širým nebem, konkrétně v areálu Žlutých lázní. "Žluté lázně jsou v tuto chvíli z větší části pod vodou, areál je v havarijním stavu a je pro veřejnost uzavřený. Všechny akce zatím na tento týden, včetně koncertu Divokýho Billa, jsme proto zrušili a hledáme pro ně pozdější termíny," říká Hana Tietze, mluvčí Žlutých lázní. Podle ní stoupla rozvodněná hladina o několik metrů a její výška dosahuje až ke schodům nedaleko vstupu do areálu.

Jediný pražský koncert Divokýho Billa v tomto roce se uskuteční v nejbližším možném termínu. Konkrétní informace budou uveřejněny v nejbližších dnech na facebookových a webových stránkách kapely. Veškeré zakoupené vstupenky na původní termín zůstávají v platnosti. Další zbývající termíny turné zůstávají v platnosti.

TZ, ape

zavřít