Pražská show Monkey Business se přesouvá. Dorazí i Vladimir 518

Vydáno 12.06.2013 | autor: redakce

Narozeninový koncert Monkey Business se měl odehrát 13. června v pražském Braníku. Z důvodu povodní se přesouvá na bezpečné místo do nadmořské výšky 230m. Uskuteční se 25. července na Vyšehradě.

Pražská show Monkey Business se přesouvá. Dorazí i Vladimir 518 Pražská show Monkey Business se přesouvá. Dorazí i Vladimir 518

monkeybusiness 2013Podle Monkey Business nebudou na místě chybět hosté, nový repertoár a zvuk silnější než Manowar

Koncert k příležitosti křtu nové desky Happiness Of Postmodern Age se tak uskuteční tradičně pod širým nebem, avšak na staronovém místě v areálu Hospůdky Na hradbách. Brány prostoru se otevřou v 18:00.

Kromě Monkey Business vystoupí zpěvačka Kristyna Myles, která má doma v Británii před vydáním své debutové desky. Dorazí také Fanánek, Bára Basiková a opět tajní hosté jako překvapení.

V den koncertu, přesně ve 12:00, proběhne na YouTube kanálu Monkey Business premiéra nového klipu k písni Rockin' At The Lobby Bar, která zazní večer živě i s Vladimirem 518 a Orionem. Koncert bude završením úspěšné jarní části šňůry po České a Slovenské republice. Lístky jsou k dispozici v tradičních předprodejích od 350 Kč, původní vstupenky zůstávají v platnosti.

TZ, ape

zavřít