BITVA O SÁZAVU ZAČÍNÁ!

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

Historie se opakuje a třetí ročník SÁZAVAFEST BATTLU začíná. Skvělá šance pro začínající kapely a hudebníky prosadit se na české hudební scéně je tady. Tak jen směle do toho.

BITVA O SÁZAVU ZAČÍNÁ! BITVA O SÁZAVU ZAČÍNÁ!

Organizátoři Sázava Battlu 2007 vyzývají: „Pokud jste dravá partička hudebníků, dejte nám o sobě vědět! Vaše demo nahrávka či CD projde rukama a ušima odborné poroty, složené z řad renomovaných hudebních publicistů.“ Osmička finalistů bude zveřejněna na JARNÍM SÁZAVAFESTU (31. 3.) v pražském Abatonu, kde vystoupí např. Švihadlo, Polemic, Sto Zvířat, Roe-deer, Southpaw a další.



Vybraná nejlepší osmička se v nelítostném boji utká o přízeň publika 27. května na "bitevním poli" v Kutné Hoře na festivalu Sázavafest Battle. Na druhém (nebitevním) pódiu vystoupí skupiny Wohnout, Gaia Mesiah, Tleskač, Rybičky 48 a další. Tady už bude jistě početnou porotou publikum, které rozhodne o výsledku Bitvy (lidé hlasují svojí vstupenkou).



Vybrání dva vítězové získají mimo účasti na "Velkém" Sázavafestu také prostor v programu Radia 1 či Kiss Delta a další zajímavé ceny.

Posílejte svoje aktuální demo CD nebo poslední regulérní CD na adresu:

Muzikus
Novákových 8
Praha 8
180 00
heslo „Sázavafest“

Uzávěrka pro doručení je 28. 2. 2007
Pro aktuální informace sledujte www.sazavafest.cz
zavřít