Hrady CZ odstartují na Točníku. Přijedou Tomáš Klus, Nightwork i Kryštof

Vydáno 08.07.2013 | autor: redakce

Devátý ročník festivalu Hrady CZ zavítá v průběhu léta na osm hradů v Čechách i na Moravě. V line-upu letos figurují např. David Koller, Tomáš Klus, Kryštof, Rybičky 48 nebo Rytmus. Putovní akce začíná v pátek 12. července na středočeském Točníku.

Hrady CZ odstartují na Točníku. Přijedou Tomáš Klus, Nightwork i Kryštof Hrady CZ odstartují na Točníku. Přijedou Tomáš Klus, Nightwork i Kryštof

klus Tocník2012Tomáš Klus loni na Točníku

Areál na Točníku bude v pátek otevřen od 18 hodin a první koncert začne o hodinu později. Druhý den se úvodní festival hradního turné přesune do nového areálu na louky přímo v podhradí Točníku, kde na dvou velkých pódiích vystoupí třináct interpretů. Další zastávkou pak bude 19. a 20. července západočeský hrad Švihov.

Projekt Hrady CZ zahrnuje dohromady vždy dvoudenní hudební program v blízkosti pěti českých a třech moravských hradů. Letos se interpreti postupně představí na Točníku ve středních Čechách, Švihově u Plzně, Kunětické hoře u Pardubic, v Rožmberku nad Vltavou v Jižních Čechách, na Veveří v severní části Brna, v Hradci nad Moravicí u Opavy, na Bezdězu u Liberce a na Bouzově na Olomoucku.

Vyhrajte  vstupy na každou ze všech osmi zastávek putovního festivalu Hrady.cz!

Festival i letos pokračuje v angažování těch nejoceňovanějších kapel v rámci českých hudebních cen Anděl a Žebřík. Vloni na Hrady CZ zavítalo téměř 60 tisíc návštěvníků, čímž festival potvrdil status nejnavštěvovanější hudební akce léta v České republice.

hrady perINTERPRETI FESTIVALU HRADY CZ

A Banquet, BT'nJ, Dilated, Inekafe, David Koller, Tomáš Klus, Koblížci, Kryštof, Aneta Langerová, Mandrage, Mig 21, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Nightwork, No Name, Pipes and Pints, Portless, Pražský výběr, Rybičky 48, Rytmus, Skyline, Vypsaná Fixa, We On The Moon, Wohnout, Zrní

 

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji sítě Ticketstream v cenách 250 Kč na páteční program a 400 Kč na sobotu. Lístky je možné zakoupit jako E-tickets i přes internet, na místě budou vstupenky k dostání za 300 a 480 korun. Pro fanoušky festivalu Hrady CZ na Facebooku jsou exkluzivně vyhlašovány speciální ceny na festivalové permanentky.

TZ, ape

zavřít