Na Brutal Assault zabouří Fear Factory, In Flames, Opeth i Anthrax

Vydáno 11.07.2013 | autor: redakce

Festival Brutal Assault se letos dočká plnoletosti. 18. ročník proběhne od 7. do 10. srpna v tradičním areálu vojenské pevnosti Josefov v Jaroměři, kde se během čtyř festivalových dnů představí na třech pódiích přes osmdesát kapel z celého světa.

 

Na Brutal Assault zabouří Fear Factory, In Flames, Opeth i Anthrax Na Brutal Assault zabouří Fear Factory, In Flames, Opeth i Anthrax

brutalassault themeLetošní ročník Brutal Assault se uskuteční v termínu 7.-10. 8.

Program festivalu i letos uspokojí vyznavače extrémnějších odnoží metalové hudby od deatmetalu přes grind až po hardcore. V line-upu jedné z největších metalových akcí v Česku figurují jména jako In Flames, Anthrax, Opeth, Fear Factory, Meshuggah, DevilDriver, Marduk, Clawfinger, Cult of Luna nebo Madball.

Metalové běsnění začne už 7. srpna odpoledním warm-upem, oficiální program pak naplno vypukne 8. srpna dopoledne. Začátky vystoupení jsou ve čtvrtek, v pátek a sobotu plánovány od 10:30, oficiální časový line-up bude zveřejněn během července.

Vstupné na celý festival činí v předprodeji v kamenných obchodech 1 650 Kč (cena platná do 5.8.). Portál Shindy.cz nabízí vstupenky za 1 700 Kč (cena platná do 31.7.) Elektronické předprodeje v tradičních sítích nabízí lístky za cenu 1 850 Kč.

TZ, ape

zavřít