TOM MORELLO CHYSTÁ SÓLOVKU

Vydáno 23.01.2007 | autor: redakce

Kytarista TOM MORELLO (AUDIOSLAVE, ex-RAGE AGAINST THE MACHINE) oznámil, že právě připravuje svoje vůbec první sólové album. Má mít třináct písniček - autorem všech je Morello.

TOM MORELLO CHYSTÁ SÓLOVKU TOM MORELLO CHYSTÁ SÓLOVKU

Kytarista a přesvědčený marxista Morello (podle časopisu Rolling Stone 26. nejlepší kytarista všech dob) připravuje desku, na níž se poprvé představí i jako zpěvák, jinak zde podle informací na jeho webu uslyšíme hlavně akustickou kytaru.
Název jeho projektu - The Nightwatchman - je už zejména americkým fanouškům známý z koncertů, ale album "Noční strážce" dosud neměl.



Morellovo CD, které produkoval Brendan O'Brien, ponese název One Man Revolution a na pultech obchodů se má objevit 24. dubna. Paradoxní je, že ve stejném měsíci se dá znovu dohromady Morellova původní kapela Rage Against The Machine, i když pouze koncertně: legendární RATM budou jedním z headlinerů festivalu Coachella, která se bude konat od 27. do 29. dubna. Projekt The Nightwatchman vystoupí zase na oblíbeném americkém festu South By Southwest, který proběhne v březnu.
zavřít