Na Keltské noci vystoupí Tři sestry, Visací zámek i Tomáš Klus

Vydáno 27.07.2013 | autor: redakce

Festival Keltská noc, jenž se pyšní nejvyšší nadmořskou výškou v České republice, proběhne 8. - 10. srpna v Harrachově na doskočišti mamutího můstku. Letošní 18. ročník bude trvat tři dny.

 

Na Keltské noci vystoupí Tři sestry, Visací zámek i Tomáš Klus Na Keltské noci vystoupí Tři sestry, Visací zámek i Tomáš Klus

Keltská noc 1 M

Akce začíná ve čtvrtek, kdy pro první nadšence zahrají: Cze-Hun, Pepa Lábus a spol., Spínací Špendlík a VHS. Páteční zahajení bude tradičně patřit Krkonošské Dechovce, dále se na podiu vystřídají např.: UDG, Pipes and Pints, Plexis, Aneta Langerová nebo Tomáš Klus. V nedělním programu pak nebudou chybět Zóna A, Visací zámek, Škwor nebo Tři sestry.

  1. Vyhrajte vstupenky na Keltskou noc 2013!

Festivalový areál se bude rozkládat na zatravněném prostoru doskočiště mamutího můstku v Harrachově s hledištěm pro 8000 diváků, velkokapacitními stany, festivalovým městečkem a produkčním a technickým zázemím. Ve festivalovém městečku bude připraveno občerstvení návštěvníků včetně krajových specialit, stánky se suvenýry, kavárna, čajovna, i atrakce pro sportovní vyžití.

Více informací o akci a prodeji vstupenek na novém webu akce: www.keltskanoc.cz

TZ, ape

zavřít