MMF: Zahrajte si na Staromáku!

Vydáno 20.02.2007 | autor: redakce

Vyzýváme všechny amatérské kapely a hudebníky: přihlaste se do čtvrtého ročníku soutěže "Talent MMF" a zahrajte si nejen na Marathon Music Festu, ale i na maďarském Szigetu! A to není vše...

MMF: Zahrajte si na Staromáku! MMF: Zahrajte si na Staromáku!

Marathon Music Festival ve spolupráci s REPORTEM vyhlásil v lednu již čtvrtý ročník soutěže amatérských kapel a hudebníků z Čech, Moravy a Slovenska “Talent MMF“. Vítěz má jedinečnou možnost zahrát si 12. května 2007 v rámci Marathon Music Festivalu na Staroměstském náměstí vedle domácích i zahraničních hvězd. Navíc v srpnu má šanci představit se na největším maďarském festivalu Sziget.

Výherci se dále dostane mediální podpory od pořadatelů MMF a mediálních partnerů projektu (REPORT, Houser, R1). A jako bonus je nově ve hře i víkendová frekvence v profesionálním nahrávacím studiu.



Ti, kteří se po zveřejnění výsledků veřejného hlasování nedostanou na horní příčku však vůbec nemusí litovat! Přes dvě desítky dalších kapel či interpretů v pořadí budou moci zahrát běžcům, fanouškům, ale i náhodným divákům během květnového Volkswagen Maratonského víkendu. Podél maratonských tratí budou produkčně zajištěna místa (oblíbené „music pointy“), kde se kapely mohou prezentovat dle libosti, jedinou hranicí je pouze vlastní kreativita.



Cílem je opět vytvořit pro všechny skvělou atmosféru, dobře se bavit, mít radost a užít si krásný den. Prostřednictvím Marathon Music Festu máme jedinečnou možnost zviditelnit jednu z českých začínajících kapel a prezentovat ji i v zahraničí.

Kdo máte chuť se připojit, posílejte své nahrávky ve formátu mp3 na adresu PIM, Záhořanského 3, Praha 2, 120 00 nebo na mail soutez@pim.cz.

Uzávěrka přihlášek je pro velký zájem prodloužena o týden až do 7. března!
Hlasování bude následně probíhat na těchto stránkách do 20.4., o tři dny později bude vyhlášen vítěz.



Předchozími výherci soutěže byli One Way, Timudej a Dolly Bus Band. Ideální příležitost odchytit svérázného baskytaristu Rudyho Korera z Timudej na kus řeči:

Jak se má Timudej v roce 007?
Po uspěchaném a koncerty nabitém roce 006 se věnujeme relaxaci. Ladíme formu na svazích hor a ani nám nevadí, že sníh tu už rok nikdo neviděl. Našli jsem si jinou zábavu, skákání na vodních lyžích z obřího můstku v Harrachově. Nejlépe jdou lety na lyžích našemu bubeníkovi. Skočil už 207 cm.

Čím nás letos překvapíte?
Vzhledem k dlouhotrvajícím excesům některých členů naší kapely važujeme, prostřednictvím orgánů činných v trestním řízení, jim nařídit celoroční nucenou ústavní abstinenční léčbu. Zkrátka a dobře nebudou se rok holit v podpaždí.

Už máte název druhé desky?
Máme asi 2500 možných názvů, ze kterých vybírá ten nejlepší jedna nejmenovaná čínská marketingová společnost. Takže by se album mohlo líbit i v nových členských zemích EU, hlavně v Bulharsku. Z toho by měl děsnou radost náš bulharský saxofonista.

Vzpomínáte na Marathon Music Fest? Jak se vám hrálo na Staromáku? Perfektní!!! Pódium bylo tak obrovské, že na něm bylo zřetelně znát zakřivení zeměkoule.

A co vzkážete těm, kteří váhají, zda se do soutěže Talent MMF přihlásit?
Určitě se přihlaste. Vždyť hrát mase několika desítek tisíc „Zátopků“ se vám nepoštěstí každý den!



Více o soutěži Talent MMF se dočtete v únorovém REPORTU 2/07.
Info o soutěži je k dispozici také na www.pim.cz/mmf.



zavřít