Metallica vydává soundtrack k akčnímu 3D filmu. Sama v něm hraje

Vydáno 19.09.2013 | autor: redakce

Metallica: Through the Never; tak se jmenuje nový 3D filmový projekt, který koncem září zamíří na plátna kin. Paralelně s uvedením filmu se objeví také stejnojmenný soundtrack.

Metallica vydává soundtrack k akčnímu 3D filmu. Sama v něm hraje Metallica vydává soundtrack k akčnímu 3D filmu. Sama v něm hraje

METALLICA Photo ThroughSM"Hlavní hvězdou ve filmu je pódium," prohlásila o snímku kapela.

Soundtrack Metallica - Through The Never obsahuje dva disky s písněmi z loňských koncertů v kanadských městech Edmontonu a Vancouveru. Fanoušci se dočkají nejznámějších hitů kapely jako Enter Sandman, One, Master of Puppets, Fuel, Creeping Death nebo Nothing Else Matters.

Děj samotného filmu, jenž nese název po stejnojmenné skladbě z eponymního alba z roku 1991, vypráví příběh mladíka Tripa, který během koncertu Metalliky dostane naléhavý úkol. Zdánlivě snadná úloha se však změní v akční dobrodružstí ve chvíli, kdy se ocitne tváří v tvář nebezpečnému jezdci na koni a musí využít svůj důvtip, aby se vyhnul smrti a splnil svůj úkol.

Režisérem a autorém scénáře je filmař Nimród Antal, autor maďarského snímku Revizoři nebo akčního sci-fi Predátoři. Hlavní postavu ztvárnil herec Dane DeHaan, známý například z gangsterky Země bez zákona.

TZ, ape

zavřít