Black Sabbath vydají ještě před pražským koncertem koncertní DVD

Vydáno 19.09.2013 | autor: redakce

Poté, co se v červnu vrátili na scénu comebackovým albem 13, chystají Black Sabbath další zářez do své bohaté diskografie. Tentokrát půjde o koncertní DVD s názvem Black Sabbath: Live...Gathered In Their Masses. Nosič vyjde 22. listopadu.

Black Sabbath vydají ještě před pražským koncertem koncertní DVD Black Sabbath vydají ještě před pražským koncertem koncertní DVD

 blacksabbath4769

Na DVD najdeme záznam beznadějně vyprodaných koncertů z 29. dubna a 1. května 2013, kdy Black Sabbath vystoupili v melbournské Rod Laver Areně a započali tak oficiálně svoje světové turné. Fanoušci britské legendy tak mohou poprvé zhlédnout show, v níž kapela představila i zbrusu nové skladby z aktuální desky.

Původní členové Black Sabbath, tedy Ozzy Osbourne, Tony Iommi a Geezer Butler a bubeník Brad Wilk z kapely Rage Against The Machine vyrazili letos na jaře na světové turné. Skupina zahrála například v Japonsku, na Novém Zélandě nebo v Austrálii, kde navíc šlo o první koncerty kapely po téměř čtyřiceti letech.

Krátce před vydáním tohoto unikátního DVD se Black Sabbath přesunou i do Evropy, kde 20. listopadu v Helsinkách odstartuje evropskou část svého turné. Pražská zastávka je ohlášena na 7. prosince, kdy Black Sabbath a tisíce jejích fanoušků obsadí O2 Arenu.

TZ, ape

zavřít