Mr. X aka Afrika Islam na opening party klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně

Vydáno 30.09.2013 | autor: Petr Lenk

Afrika Islam, Orbith, Chris Sadler, Enrico, Subgate, Michael J, Topas Brothers a řada další se představí 16.11. na exkluzivní opening party klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně. 

Mr. X aka Afrika Islam na opening party klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně Mr. X aka Afrika Islam na opening party klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně

afrika islamAfrika Islam

Sobotu 16.11. by si měl správný clubber zapsat do svého party kalendáře. Do České republiky přijíždí po letech MR. X aka Afrika Islam, který bude headlinerem otevíračky klubu Dolská. Polovina projektu MR. X & MR. Y, který tvořil Afrika Islam společně s Westbamem, se zapsal do povědomí domácího publika díky energickým setům. V nich kombinuje hip hop, techno, house a další styly, jež jsou okořeněny scratchingem, který umocňuje jejich atmosféru.

dolska vys


Kromě headlinera se představí domácí stálice Chris Sadler, který se může pyšnit nejdéle fungující rezidentní nocí v pražském klubu Roxy – Climax. Dále se můžete těšit na Orbitha, Enrica, Michaela J, djane Mejsi a Mr. Moustache.

Mimo hlavního pódia bude pro návštěvníky připravena i club stage, které bude vévodit Subgate, jehož sound bude ke slyšení na hlavní stagi eventu Citadela with Carl Cox. Společně s ním vystoupí brněnský Duncan Grey, lokální hvězdy Topas Brothers, talentovaný Sebastian Deluca, Frank Lucas, Extasy Dj's a Steffi & Vostix.


V současnosti probíhá v klubu kompletní rekonstrukce a 16.11. si můžete okusit Dolskou v novém hávu. Dolská nebude pouze klubem, kde se budou pravidelně představovat přední domácí dj's a kapely, ale disponuje také bistrem, caffeterií, cocktail barem a Apreski venkovním barem. Kapacita objektu je více jak 1200 osob.

 

 

 

TZ, foto: David Filipi

zavřít