Dekadentní party na Flédě

Vydáno 01.02.2007 | autor: redakce

Je libo trochu dekadence? Nejulítlejší show na české klubové scéně je naplánovaná na 2. února v Brně a bavit vás bude samotný BRUNO FERRARI.

Dekadentní party na Flédě Dekadentní party na Flédě

Postava Bruna Ferrariho, electro šansoniéra a testosteronového mága, se zrodila v kabaretu Zlatá Kozačka, kde se potkal s multitalentovaným umělcem Davidem Jahnem, který v současnosti řídí doprovodnou skupinu Bruna Ferrariho a je autorem většiny jeho repertoáru. Jejich společným zájmem se stal dekadentní šanson, dark disco, dirty pop, electro billy a další hudební směry, které v Čechách teprve čekaly na objevení.




Sestavu malé Brunovi hudební armády doplňují úžasné tančící vampíří lolitky Sweet a Kinki a alžírský kytarový mág Hadji Moussa. Na novém albu “Lovers In Danger” se Bruno vrací ve skvělé formě, přičemž dokazuje, že je bezkonkurenčně nejoriginálnější umělec na naší hudební scéně. Lovers In Danger je ještě sexuálnějším albem než debutové Man Fatal, Bruno zde ale dovádí k dokonalosti svojí schopnost nadhledu a pronikavého sarkasmu.



Pro ženy tak zůstává jejich Man Fatalem, ještě přitažlivějším než dosud, zatímco muži v něm vidí staršího, zkušenějšího kamaráda, jenž má odvahu dělat věci, na které si ne každý troufne.

Bruno Ferrari, 2. února, Fléda, Brno
zavřít