Kryštof vyráží na klubové turné. Je kompletně vyprodané

Vydáno 12.10.2013 | autor: redakce

Po úspěšném halovém turné a letních open-airech míří Kryštof do mnohem intimnějšího prostředí. Richard Krajčo a spol. vzpomněli na místa, ze kterých před dvaceti lety vzešli, a na letošní podzim ohlásili návrat do klubů.

Kryštof vyráží na klubové turné. Je kompletně vyprodané Kryštof vyráží na klubové turné. Je kompletně vyprodané

Krajco Pilsnerfest crowdKryštof na letošním Pilsner Festu

Všech dvanáct zastávek klubové turné, jež odstartovalo 11. října ve Strakonicích, je už dopředu vyprodaných. Kapela slibuje zážitek srovnatelný s jejich posledními stadiónovými koncerty. Do turné přenese ostravsko-havířovský band co nejvíce z halového turné, kde po roční pauze představili velice kladně přijaté album Inzerát.

"Snažíme se, aby koncerty byly tím nejlepším, co návštěvníci klubů kdy zažili nebo zažijí. Máme připraveno přes dvacet písní, speciální světelnou scénu založenou na plošných animacích, mnoho efektů použitých v halách a nebo nově vymyšlených," říká frontman skupiny. Tento fakt potvrzuje ohlas na původní halové vystoupení, které bylo právem srovnáváno s těmi největšími zahraničními koncerty, a umělci na něm využili ty nejnovější audiovizuální technologie.

Podobně se pracovalo i na klubových koncertech. "Nečekaný zájem o lístky, který vyprodal první kluby více než dva měsíce dopředu, nás o to více zavazuje. Chceme fanouškům poděkovat dalším nezapomenutelným zážitkem. Je to výzva, ale ty my rádi, na přípravě turné jsme intenzivně pracovali s celým týmem kolem kapely a moc se těšíme," doplňuje Krajčo. Jako host vystoupí Airfare a na závěr koncertů je připravena autogramiáda.

Termíny klubového turné:
11.10. Strakonice, 12.10. Jindřichův Hradec, 17.10. Litoměřice, 18.10. Děčín, 19.10. Karlovy Vary, 25.10. Jablonec nad Nisou, 26.10. Mladá Boleslav, 27.10. Jilemnice, 31.10. Olomouc, 1.11. Krnov, 2.11. Vsetín, 7.11. Pardubice, 8.11. Litomyšl, 9.11. Třebíč, 15.11. Strážnice, 16.11. Havlíčkův Brod, 21.11. Kladno, 22.11. Příbram, 23.11. Kutná Hora

TZ, ape, foto: Jan Zeman

zavřít