Oživení Death v Roxy vzpomenou na frontmana Chucka Schuldinera

Vydáno 14.11.2013 | autor: redakce

Turné Death To All, trojkoncert koncipovaný jako vzpomínka na Chucka Schuldinera, se zastaví 17. listopadu i v Praze. Akce se měla původně odehrát v pražské Nové Chmelnici, kvůli velkému zájmu o vstupenky se přesunula do Roxy.

 

Oživení Death v Roxy vzpomenou na frontmana Chucka Schuldinera Oživení Death v Roxy vzpomenou na frontmana Chucka Schuldinera

chuck schuldinerChuck Schuldiner zemřel 13. prosince 2001 v nedožitých 35 letech

Čistě pro účely tohoto turné vznikla živá kapela, která svými koncerty složí hold Chuckovi Schuldinerovi a zároveň výtěžky z koncertů podpoří fungování nadace Sweet Relief Musician's Fund. Složení deathmetalové legendy Death pro toto turné bude následující: Sean Reinert (Cynic) - bicí, Paul Masvidal (Cynic) - kytara, Steve DiGiorgio (Autopsy, Testament, Iced Earth) - basa a na postu vokalisty a kytaristy spatříme Maxe Phelpse taktéž z kapely Cynic.

Koncertní setlist bude nejvíce citovat z alba Human a chybět nebudou ani další klasické songy z diskografie Death. Jako support se na Death To All Tour představí němečtí deathmetaloví technici Obscura a švýcarské brutal deathové komando Darkside.

Vstupenky jsou stále k dostání ve všech běžných předprodejních sítích a budou v prodeji i na místě. Časový plán koncertu je následující: 18:30 - otevření klubu, 19:10 - Darkrise, 20:00 - Obscura, 21:15 - Death.

TZ, ape

zavřít