Camouflage oslaví v Praze 30. narozeniny, hosty budou Lakeside X

Vydáno 13.11.2013 | autor: Petr Lenk

Souputníci kultovních Depeche Mode, němečtí Camouflage, letos oslavují třicítku. V rámci 30th Anniversary tour se představí také v pražském Lucerna Music Baru. V nových aranžmá zazní všechny největší hity včetně nesmrtelných Love is a Shield či The Great Commandment.

Camouflage oslaví v Praze 30. narozeniny, hosty budou Lakeside X Camouflage oslaví v Praze 30. narozeniny, hosty budou Lakeside X

camouflage 2Camouflage

Camouflage připravili speciální koncertní program, na kterém zaznějí i písně, které nehráli 15 let, a nebudou chybět ani novinky z připravovaného CD Greyscale, které právě tahle trojice nahrává ve studiu.
Letošní vyprodané koncerty a pozitivní ohlasy nejen z rodného Německa jsou příslibem toho, že se máme na co těšit. Jejich pražská show se odehraje 15. prosince v Lucerna Music Baru.

Camouflage vznikli v roce 1983 původně jako sythipopové a novovlnné kvarteto z německého města Bietigheim-Bissingen. Své největší úspěchy zažívali na přelomu 80. a 90. let. Na svém kontě mají sedm studiových alb. Nejčastěji bývali přirovnáváni právě k legendárním Depeche Mode.

 

 

lakeside xLakeside X

Roli předkapely přijali pražští elektronici Lakeside X. Půjde o jejich jediné vystoupení v tomto roce. Větší koncertní aktivitu plánují až na rok příští.

Předprodej za 690 Kč, na místě 750 Kč a VIP lístky v ceně 990 Kč (VIP obsahuje: místa k sezení se samostatným barem, přednostní vpuštění do sálu o cca půl hodiny, podpisy od kapely na dodané materiály). 

TZ

zavřít