30 Seconds To Mars v Česku opět odpálí začátek prázdnin

Vydáno 16.12.2013 | autor: redakce

30 Seconds To Mars se v Česku objeví potřetí za poslední tři roky. Tentokrát však jejich set nebude součástí festivalového line-upu jako v obou předchozích případech - 30. června chystají samostatný koncert v pražské Tipsport Areně. 

30 Seconds To Mars v Česku opět odpálí začátek prázdnin 30 Seconds To Mars v Česku opět odpálí začátek prázdnin

30STM30 Second To Mars vystoupili v Česku celkem čtyřikrát

Jared Leto, Shannon Leto a Tomo Miličević v Praze představí svoji aktuální novinku Love, Lust, Faith and Dreams, jež vyšla v polovině května. Nový materiál už mohli slyšet návštěvníci letošního festivalu Rock for People, kde 30 Seconds to Mars vystoupili jako jedni z headlinerů. Dva roky předtím se trojice předvedla na Prague City Festivalu.

Na své čtvrté desce pracovali 30 Seconds To Mars více než dva roky. Album, jež je koncepčně rozděleno do čtyř sekcí odkazujících k názvu, v rámci proma dokonce poslali na mezinárodní vesmírnou stanici a zatím se z něj urodily tři singly: Up in the Air, Do or Die a City of Angels.

Evropská část tour 30STM vypukne v polovině února. Jestli kapela překoná svůj rekord v Guinessově knize rekordů, který získala za největší počet koncertů v rámci propagace jediné desky (bylo jich na 300), zatím není jasné, jelikož nové termíny průběžně přibývají.

Vstupenky budou v prodeji od středy 18. prosince. Stání u pódia vyjde na 1290 Kč, standardní stání na 990 Kč. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape



 

30STM 2013 new TOP

zavřít