Bůhví dotočili desku

Vydáno 17.02.2007 | autor: redakce

Pražská skupina Bůhví dokončila pod dohledem Yardy Helešice nové album Hodina. Dvanáct písní pochází z producentské dílny Ondry Brzobohatého.

Bůhví dotočili desku Bůhví dotočili desku

Bůhví (Ondřej Brzobohatý, Martin Hrubý, Karel Pičman, Ulf Gjerdingen a Miki Nop) dotočili pod producentským dohledem Yardy Helešice svou novou desku Hodina. Album vyjde na labelu EMI ČR Escape. „Těšte se na příjemný pop s trochou funku a s nádhernými texty,“ vzkazuje producent Yarda Helešic. „Spolupráce s Bůhví byla fantastická. Snažili jsme se dát jejich novým písničkám co nejlepší formu. Naštěstí jsme na většinu věcí měli absolutně stejný názor. Jsem upřímně moc rád, že jsem mohl s klukama pracovat,“ ohlíží se za dvěma měsíci strávenými ve studiích Svárov, ORM a ADK Helešic.



Po letních prázdninách, v jejichž průběhu se Bůhví objeví na hudebních festivalech, kapela plánuje vlastní klubové turné. V současné době se připravuje booklet desky. Dominovat mu budou fotografie předního českého fotografa Jiřího Turka, pro něhož bude práce na bookletu Bůhví první velkou prací v Čechách po návratu ze čtyřletého pobytu v USA, zakončeného samostatnou výstavou na newyorské Broadwayi.

www.buhvi.cz
zavřít