Clou: Deska je skoro hotová!

Vydáno 21.02.2007 | autor: redakce

Pražská formace Clou se je už pět týdnů v nahrávacím studiu, kde s producentem Djordje Eričem dokončuje netrpělivě očekávané druhé album.

Clou: Deska je skoro hotová! Clou: Deska je skoro hotová!

Nálada je už sice vzhledem k náročnosti celého procesu trošku „unavená“, ale členové kapely jsou v dobrém rozmaru. CLOU prokazatelně nasbírali za dva roky od vydání svého debutu Postcards spoustu zkušeností a to se na novém počinu zřetelně projevuje. Kapela strávila ve studiu přes pět týdnů čistého času, zbývají jí ještě další dva.



Počet v tuto chvíli rozpracovaných tracků byl mírně zredukován z původních sedmnácti na čtrnáct. Na otázky ohledně případného vývoje či změny image odpovídá zpěvák Luke: "Pokud nám bude zbývat trochu času, popřemýšlíme nad tím, jak obměnit vizuální stránku koncertů, pohrajeme si možná lehce s nápady ohledně kostýmů nebo dekorací. Ale jasná priorita je teď muzika a v tuto chvíli se zabýváme především jí..."



Krátkou video-reportáž z první fáze nahrávání můžete shlédnout na myspace profilu kapely. Nové, zatím bezejmenné album CLOU se na pultech obchodů objeví 2. dubna. Křest je naplánován na 17. května do pražského Lucerna Music Baru. Vše důležité se dozvíte z velkého článku v REPORTU 3/07.
zavřít