ABBA znovu ožije: do Česka míří vystoupení ABBA The Show

Vydáno 10.01.2014 | autor: redakce

A Tribute To ABBA: ABBA the Show, představení věnované švédskému popovému fenoménu ABBA, zavítá 15. ledna do Ostravy a o den později do Prahy.

ABBA znovu ožije: do Česka míří vystoupení ABBA The Show ABBA znovu ožije: do Česka míří vystoupení ABBA The Show

ABBA THE SHOW liveA Tribute To ABBA: ABBA the Show live

Stane se tak v rámci turné k 40.výročí vítězství skupiny ABBA v Eurovision Songu, které její hvězdnou kariéru zahájilo. "U této příležitosti publiku ukážeme, jak si představujeme, že by vystoupení ABBA vypadalo dnes - s užitím nejmodernější technologie a světel," prozrazuje producent Kenneth Svoldgaard.

Dvouhodinový koncert The Show provede diváky prostřednictvím největších hitů ABBA historií skupiny - od časů před zlomovým vítězstvím na Eurovision Song až po dobytí celého hudebního světa. Z bohatého repertoáru slavné čtveřice zazní v průběhu večera např. Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money nebo Knowing Me Knowing You v podání švédské skupiny Waterloo doprovázené Londýnským národním symfonickým orchestrem.

Za dvanáct let své existence odehrálo seskupení přes 550 představení, které v 38 zemích shlédlo na 2 milióny diváků. The Show se v České republice uskuteční 15. ledna v ČEZ Aréně v Ostravě a 16. ledna v Praze v Tipsport Aréně. Vstupenky jsou v prodeji v ceně od 690 Kčj.

TZ, ape

zavřít