Možná přijde i pekelník aneb Divokej Bill vyráží na turné

Vydáno 14.01.2014 | autor: redakce

Divokej Bill v loňském roce oslavil patnáctileté výročí na turné o symbolických patnácti zastávkách. V letošním roce si šňůru zopakuje, tentokrát pod názvem Možná přijde i pekelník.

Možná přijde i pekelník aneb Divokej Bill vyráží na turné Možná přijde i pekelník aneb Divokej Bill vyráží na turné

DB-2014-tour

Turné, jež odstartuje 5. února v Brně a vygraduje 12. dubna ve Zlíně, bude tentokrát pojato komorněji - na rozdíl od loňských open air koncertů se jedná totiž o vystoupení v klubech a sálech. Během jara živě zazní skladby z posledního alba 15 a stejně tak i největší hity za celou historii.

A proč zrovna název Možná přijde i pekelník? "Máme jednu pecku z desky 15, která se jmenuje Pekelník. Tuhle jedinou jsme na turné, které proběhlo minulý rok, nehráli. Hodně lidí nám psalo, že je to škoda, tak jsme se rozhodli zařadit ji do repertoáru, ale i když kdo ví. Takže proto "možná přijde i pekelník," vysvětluje Adam Karlík.

Na jarním turné čeká na fanoušky show v devatenácti potvrzených městech v ČR a na Slovensku. Jako host turné vystoupí v českých městech čechtická kapela Zelenina, o které jsou kluci přesvědčeni, že všechny mile překvapí. Vstupenky na všechny koncerty jarního tour jsou k dispozici v běžných předprodejích.

TZ, ape

zavřít