100°C: Za remix císařská koupel

Vydáno 24.02.2007 | autor: redakce

Skupina 100°C dává v soutěži REMIXUJ 100°C šanci skrytým studiovým talentům a producentům, aby udělali krok mezi své uznávané kolegy.

100°C: Za remix císařská koupel 100°C: Za remix císařská koupel

Mariánskolázeňská kapela se chystá letos vydat CD remixů k příležitosti 10let své existence, kde se vedle známých jmen objeví také jedna nová tvář - vítěz soutěže REMIXUJ 100°C. Hlavní cenou bude kromě vydání na CD také exkluzivní pobyt pro dvě osoby v Mariánských lázních. Ten bude zahrnovat například lázeňské procedury, mezi kterými nebude chybět ani císařská koupel nebo ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Vítěze kapela vybere v květnu.



Zájemci mají šanci stahovat potřebné smyčky ve vysoké kvalitě z webu kapely a myspace profilu. Kluci prozradili, že si na nejlepšího remixéra připravují překvapení. „Trochu ho protáhneme místy, kam se turisti nepodívají. Vezeme ho do zkušebny, do baru a tak,“ řekl DJ 100°C At Work.



„Stříbrnému medailistovi“ kapela dá sluchátka Sennheiser vhodná pro práci ve studiu. „Vím, že u nás je spousta lidí, kteří si tvoří doma skladby do šuplíku,“ řekl Jakub Johánek, frontman kapely 100°C. „A to je škoda. RE-MIXUJ 100°C je dobrá cesta, jak dát o svých schopnostech vědět,“ dodal s tím, že nezáleží na hudebním žánru, který z remixu vznikne, jen na kvalitě.
zavřít