Kamil Střihavka akusticky: Jesus Christ vyráží na unplugged turné

Vydáno 04.02.2014 | autor: redakce

Tucet akustických vystoupení chystá v nejbližších měsících Kamil Střihavka se svoji kapelou Leaders. Turné, jež proběhne od února do dubna, bylo pro velký zájem rozšířeno o jeden květnový a dalších osm podzimních termínů.

Kamil Střihavka akusticky: Jesus Christ vyráží na unplugged turné Kamil Střihavka akusticky: Jesus Christ vyráží na unplugged turné

Kamil Strihavka Tour full 2014V programu zazní nejen úpravy Kamilových hitů, jako Země vzdálená, Kovboj z Teplic, Když se snáší déšť, Woo-Doo!, Holka čapni drak nebo Černá růže, ale i písně nikdy živě neinterpretované a vybrané ze všech alb jeho hudební kariéry. Nebudou chybět ani coververze zpěvákem obdivovaných legendárních světových skladeb.

Tento Kamilův nový hudební projekt je jakýmsi protipólem jeho standartních rockových produkcí, zejména svou nízkou zvukovou hladinou a komorností. Záměrem je zahrát pro sedící publikum a vystoupení situovat do vhodných prostor, jako jsou divadla a menší koncertní sály, ale i netradiční nebo atypická prostředí, jako jsou synagogy, zámecké parky, nádvoří či menší amfiteátry.

Střihavkova kapela Leaders! bude pro tuto příležitost rozšířena o další nástroje a hudebníky. Během turné se představí v sestavě: Lukáš Pavlík (bicí nástroje), Martin Ivan (kontrabas), Petr Henych (akustické kytary), Štěpán Eliáš (klávesy, Fender piano), Markéta Podhajská (perkuse), Ondřej Klímek (saxofony, flétny aj.), David Babka (steel kytara).

Jarní akustické turné provází nový videoklip k písni Ztracenej. Aktuální seznam všech koncertů naleznete na webových stránkách Kamila Střihavky.

 

TZ, ape, foto: Chris Danneffel

zavřít