První jména Rock for People: Tom Odell, Asian Dub Foundation, Emmure

Vydáno 25.02.2014 | autor: redakce

Festival Rock for People, jenž letos slaví 20 let existence, oznámil po měsících první umělce. Do hradeckého festivalparku dorazí Asian Dub Foundation, Molotov Jukebox, Tom Odell, The Afghan Whigs, Emmure a We Came as Romans.

První jména Rock for People: Tom Odell, Asian Dub Foundation, Emmure První jména Rock for People: Tom Odell, Asian Dub Foundation, Emmure

ADF nAsian Dub Foundation loni vydali své osmé studiové album The Signal And The Noise

Vůbec prvním zveřejněným jménem byl mladíček Tom Odell, který už se v Česku jednou ukázal. Při jeho klubové premiéře praskal vloni na podzim pražský Lucerna Music Bar ve švech. Britský idol má na svědomí album Long Way Down s megahitem Another Love. Protipólem bude vystoupení šestičlenné metalcoreové sebranky We Came As Romans a bouřliváků Emmure. Na ostřejší strunu zahrají také The Afghan Whigs.

Energický, sociálně i politicky angažovaný mix reggae, jungle, drum'n'bassu, dancehallu, ale i punku přivezou Asian Dub Foundation, jejichž první koncert před českým festivalovým publikem kdysi proběhl právě na RfP v Českém Brodě. Starými známými jsou i Molotov Jukebox, kteří se do Hradce vrátí po dvou letech.

Festival se uskuteční od 3. do 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové. Vstupenky jsou momentálně k dispozici za 1390 Kč, jejich cena dále poroste. Další interpreti budou potvrzeni v nejbližších dnech.

ape

 

 

 

zavřít