Arakain vyráží na turné. Představí i nové album Adrenalinum

Vydáno 07.03.2014 | autor: redakce

Arakain vyráží společně s kapelou Dymytry na jarní turné. Před jeho začátkem ještě stihl vydat nové album Adrenalinum, které je od začátku března v prodeji v e-shopu kapely.

Arakain vyráží na turné. Představí i nové album Adrenalinum Arakain vyráží na turné. Představí i nové album Adrenalinum

arakain promo 2013

Fanoušci tak mají příležitost seznámit se s novými skladbami ještě před zahájením turné. To začíná už v pátek 7. března v Polné u Jihlavy a celkem bude mít 22 zastávek. Arakain na turné zahraje klasické léty ověřené a oblíbené skladby, společnou píseň s Dymytry a prostor dostanou samozřejmě novinky z aktuálního CD Adrenalinum. Kromě toho se fanoušci můžou těšit na speciální bubenickou show bubeníků obou kapel.

Na albové novince se kapela opět drží svého klasického a prověřeného schématu metalových skladeb s prvky thrashových riffů. Autorský tým se tentokrát mírně obměnil na trojici Mach / Urban / Toužimský. Arakain také před vydáním nahrávky poskytl fanouškům zdarma k poslechu několik novinek. Konkrétně jde o písně Adrenalin, Svatý grál a píseň Malá a ztracená.

Vstupenky na celé turné je možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketportal a Ticket-Art a také v novém e-shopu Arakain ve speciálním balíčku za zvýhodněnou cenu s novým CD.

TZ, ape

zavřít