Motherfuckers, pozor! Prahu vezmou útokem Limp Bizkit

Vydáno 06.03.2014 | autor: redakce

V polovině června se v Praze chystá velký nu-metalový svátek: line-up festivalu Aerodrome se rozrůstá o Limp Bizkit. Dorazí také parta Powerman 5000. Obě kapely 17. června doplní stávající trojici účinkujících Avenged Sevenfold, Rob Zombie a Megadeth.

Motherfuckers, pozor! Prahu vezmou útokem Limp Bizkit Motherfuckers, pozor! Prahu vezmou útokem Limp Bizkit

Limp Bizkit Ryan BurchfieldLimp Bizkit: John Otto, Wes Borland, Fred Durst, Sam Rivers. DJ Lethal (první zprava) v aktuální sestavě chybí


Limp Bizkit vznikli v roce 1994 a o tři roky později vydali své první oficiální album Three Dollar Bill Yall$. Jejich hvězda začala prudce stoupat vydáním druhé desky Significant Other s vypalovačkami jako Break Stuff, N2gether Now nebo Nookie. Do celosvětového povědomí se parta kolem Freda Dursta zapsala v roce 2000 nahrávkou Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water, která Limp Bizkit katapultovala na první příčky prodejních hitparád na obou stranách Atlantiku.

Zatím posledním albem ja počin Gold Cobra. Na letošek Limp Bizkit ohlásili nové album Stampede Of The Disco Elephants, z něhož zveřejnili dvě ukázky - skladbu Ready To Go, společný singl s rapperem Lil Waynem a coververzi Thieves původně z repertoáru Ministry. Přesné datum vydání zatím není známo.

Červnový Aerodrome festival na pražském Výstavišti zahájí americká rocková formace Powerman 5000, kterou v roce 1991 založil mladší bratr Roba Zombieho - Spider One. Tato kapela vydala do dnešního dne sedm studiových alb a její skladby zazněly v mnoha filmech (např. Mission Impossible 2, Blade II, Universal Soldier: The Return nebo Scream 3. 

O necelý měsíc později, přesně 8. července, se Aerodrome festival na pražské Výstaviště vrátí, aby uvedl Metallicu, Alice In Chains, Children Of Bodom a Kvelertak.

TZ, ape


 

Limp-Bizkit-image TOP

zavřít