Alkehol natočí Live DVD

Vydáno 01.03.2007 | autor: redakce

Vesele i smutně proslulá skupina Alkehol se rozhodla natočit DVD! Můžete být u toho, stačí zajít v sobotu 3.3. do KD Šeříková v Plzni. Kapela slibuje důraz na scénické pojetí a na pódiu se objeví řada hostů.

Alkehol natočí Live DVD Alkehol natočí Live DVD

Populární rocková formace Alkehol se konečně odhodlala natočit u nezávislého hudebního vydavatelství SPV music Plzeň první DVD. Koncertní záznam by se měl objevit na trhu v průběhu října tohoto roku.

Koncert, který bude snímán 8 kamerovými jednotkami a velkým kamerovým jeřábem, se uskuteční v Plzni v Kulturním domě Šeříková dne 3. 3. 2007 od 20 hodin. Zazní největší hity z repertoáru skupiny a důraz bude kladen na scénické pojednání. Svůj sólový zpěv "řev" předvede také bubeník Martin Melmus, konkrétně v songu „Skérujem se“ a možná přijde i mistrovské bubenické sólo. Důležitý bude i zvuk v systému 5.1 Dolby Digital.



Produkci DVD si vzalo na starost vydavatelství SPV music, které má v této oblasti bohaté zkušenosti. Jako bonus se na nosiči objeví zákulisí natáčení včetně rozhovorů s fanoušky. Jako host Alkeholu (v klasické sestavě Ota Hereš – kytara, zpěv, Petr „Kuna“ Buneš – kytara, Tonda Rauer – baskytara a Martin Melmus – bicí.) se v Plzni představí formace De Bill Heads z Liberce. Dalším hostem bude bubeník Radek Sladký (např. Törr, Ferat).

Vstupenky na tuto akci je možné zakoupit přímo na místě (190 Kč), v předprodeji (160 Kč) nebo on-line na stránkách Alkehol.cz za pouhých 150 Kč. Vzhledem k technickému zajištění akce je kapacita sálu omezena.

www.alkehol.cz



zavřít