Hudební ceny Óčko: Radují se Tomáš Klus, Kryštof i Mandrage

Vydáno 10.03.2014 | autor: redakce

Hudební televize Óčko nadělovala ceny za uplynulý rok. Triumfovali Tomáš Klus, Celeste Buckingham, Adam Mišík a Mandrage. Nejlepším klipem zvolili diváci Cestu od skupiny Kryštof a Tomáše Kluse. Celkem diváci zaslali 74 163 hlasů.

Hudební ceny Óčko: Radují se Tomáš Klus, Kryštof i Mandrage Hudební ceny Óčko: Radují se Tomáš Klus, Kryštof i Mandrage

celeste buckingham ockoJirka Kučerovský

Jedenáctý ročník se nesl v tajuplném duchu "Ty Nominuješ! Ty Hlasuješ! A kdo předá cenu?", kdy do poslední chvíle veřejnost nevěděla kdo, jak, kde a hlavně komu se ocenění předají. Předávání proběhlo netradičně během dopoledního vysílání přímo na Óčku. Pořadem provázelo moderátorské duo Nasty a Tereza Tobiášová, kteří navázali na americké Oscary a též pořizovali během přenosu "selfie fotografie" se zúčastněnými hosty.

Během přímého přenosu se na Óčku zastavila řada hudebních hostů i nominovaných umělců. Ve studiu se pro sošku z dílny Milana Caise stavil i čerstvý objev roku Adam Mišík. Skupinou roku diváci Óčka zvolili Mandrage, kteří také nechyběli v živém přenosu. Vítězného zpěváka Tomáše Kluse zastoupil jeho hudební parťák Jirka Kučerovský. Tomáš byl právě v letadle na cestě z dovolené. Na kus řeči se zastavili i nominovaní, kteří nakonec odešli s prázdnou - David Deyl, Martin Harich i zpěvačka Debbi. Živě ve studiu zazpívaly skupiny Ille a We On The Moon. Již v týdnu si ceny odnesli Celeste Buckingham a skupina Kryštof, která fanouškům poděkovala přímo na koncertě v Kolíně.

Výsledky ankety ÓČKO Hudební Ceny 2013:

Objev roku – Adam Mišík
Zpěvák roku – Tomáš Klus
Zpěvačka roku – Celeste Buckingham
Skupina roku – Mandrage
Klip roku – Kryštof feat. Tomáš Klus - Cesta

TZ, ape


 

MANDRAGE 2013 TOP

zavřít