Coca-Cola PopStar 2007 startuje

Vydáno 04.03.2007 | autor: redakce

Čtvrtý ročník autorské hudební soutěže pro začínající umělce Coca-Cola PopStar 2007 právě startuje. Zařaďte se mezi vítěze minulých kol - Temperamento nebo 100°.

Coca-Cola PopStar 2007 startuje Coca-Cola PopStar 2007 startuje

Hudební skupiny či jednotlivci, kteří jsou na začátku své umělecké dráhy a zatím nemají zázemí u některého hudebního vydavatelsví, dostanou opět jedinečnou příležitost předvést svůj talent před hudebními odborníky a zapsat se do povědomí veřejnosti jako vítězové minulých ročníků - 100°, UDG nebo Temperamento.



Do soutěže je možno se přihlásit s demo-nahrávkou nejméně 3 skladeb od 5. března do 30. dubna. Semifinálové kolo s účastí 10 vybraných kapel nebo jednotlivců proběhne v květnu a na začátku června se uskuteční veřejný finálový koncert 3 nejlepších účastníků soutěže, z nichž odborná porota následně určí absolutního vítěze Coca-Cola PopStar 2007. Podrobná pravidla a termíny konání jednotlivých kol soutěže najdou zájemci od 5. března na internetových stránkách www.cocacolapopstar.cz.



Pět účastníků semifinále vzejde z veřejného internetového hlasování na www.cocacolapopstar.cz a dalších pět kapel nebo jednotlivých hudebníků vybere odborná porota. Hlavní cenou pro nejúspěšnějšího účastníka je natočení a vydání alba u hudebního vydavatelství SONY BMG Music Entertainment.
zavřít