Moruša Biela opět rozkvete. Jana Kirschner se vrací na pódium

Vydáno 24.03.2014 | autor: redakce

Po krátkém podzimním Moruša Tour, v jehož rámci Jana Kirschner vyprodala pražské Divadlo Archa, se úspěšná zpěvačka vrací se sérií jarních koncertů. Tu zahájí 16. května v Brně.

Moruša Biela opět rozkvete. Jana Kirschner se vrací na pódium Moruša Biela opět rozkvete. Jana Kirschner se vrací na pódium

jana kirschner 2013 liveJana Kirschner na koncertě v Divadle Archa (2013)

Jana Kirschner představila v loňském roce svůj nový projekt Moruša. V listopadu vyšla jeho první část Moruša Biela a následovalo slovenské turné a vyprodaný prosincový koncert v pražském Divadle Archa.

Nová nahrávka patří k nejprodávanějším albům na Slovensku i v České republice. "Jsem nesmírně vděčná za tento obrovský úspěch a věřím, že se Moruša dostane i na evropské festivaly a koncertní pódia. Téměř každý týden se nám ozývají například dýdžejové z různých evropských rádií. Některé skladby z Moruše tak zní v Rakousku, Itálii, Španělsku anebo Německu," vypráví Jana.

Nyní se zpěvačka připravuje na sérii jarních koncertů. První z nich se uskuteční 16. května v brněnském klubu Semilasso, kde se na pódiu sejde kompletní sestava - celkem 15 muzikantů z České republiky a Slovenska. Během brněnského koncertu navíc proběhne křest limitované edice Moruša Biela, která vyjde v dubnu na vinylu. Další termíny budou dále přibývat na zpěvaččiných webových stránkách.

TZ, ape, foto: Jitka Říhová

 

zavřít