Premiérový ročník Only Open Air Festivalu přiveze Calvina Harrise

Vydáno 25.03.2014 | autor: redakce

Praha v létě zažije premiéru nového festivalu. Akce Only Open Air Festival slibuje dvanáctihodinovou taneční show, kapacitu 15 tisíc návštěvníků a jako první hvězdu Calvina Harrise. Festival se uskuteční 8. srpna v areálu Incheba Expo Praha.

Premiérový ročník Only Open Air Festivalu přiveze Calvina Harrise Premiérový ročník Only Open Air Festivalu přiveze Calvina Harrise

Calvin harris 2014Calvin Harris

Třicetiletý Calvin Harris (vlastním jménem Adam Richard Wiles) patří k nejúspěšnějším producentům současnosti. Spolupracoval s hvězdami jako Rihanna, Dizzee Rascal, Example, LMFAO, Ellie Goulding nebo Florence and the Machine. Za rok 2013 byl nominován na dvě ceny Grammy v kategoriích Nejlepší taneční nahrávka (Sweet Nothing) a Nejlepší taneční album (18 Months).

Vystoupení skotského DJ, producenta a zpěváka, jenž byl loni podle magazínu Forbes označen za nejlépe placeného DJe planety, bude jeho jedinou show v rámci Česka, Polska, Slovenska a Rakouska v tomto roce.

Only Open Air Festival startuje v pět hodin odpoledne, konec je v plánu v pět ráno. Jak už název festivalu napovídá, návštěvníci se můžou těšit na festival pod širým nebem. Hlavní část programu bude probíhat během dne v areálu výstaviště, následná afterparty pak v Průmyslovém paláci. První vlna vstupenek za nejvýhodnější cenu je v prodeji od poloviny března. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape

zavřít