Joss Stone vystoupí premiérově v Česku

Vydáno 25.03.2014 | autor: redakce

Soulová zpěvačka Joss Stone se chystá poprvé do České republiky. Majitelka jedné Grammy a dvou Brit Awards vystoupí 23. července ve Velkém sále pražské Lucerny. 

Joss Stone vystoupí premiérově v Česku Joss Stone vystoupí premiérově v Česku

joss stone live nŠestadvacetiletá Joss Stone vydala už šest studiových alb


Joss Stone se hudbě věnuje už od dětství. Svou první desku, kompilaci soulových coververzí z šedesátých a sedmdesátých let nazvanou The Soul Sessions, vydala už ve svých šestnácti a díky ní se jí otevřely dveře do hudebního světa. Na druhém albu Mind Body & Soul se zpěvačka podílela i autorsky a získala díky ní dvě ceny Brit Awards a tři nominace Grammy.

Na dalších nahrávkách spolupracovala Joss Stone s umělci jako Lauryn Hill, James Brown, Gladys Knight, Blondie nebo a Melissa Etheridge. Přispěla na desky Jeffa Becka a Ringo Starra, je také členkou superskupiny SuperHeavy s hvězdným line-upem: Mick Jagger, Damian Marley, A.R. Rahman a Dave Stewart.

Posledním zpěvaččiným počinem je rok a půl stará deska The Soul Sessions Volume 2, kterou z části natočila v Česku za přispění FOK a České filharmonie opět s cílem najít soulovou klasiku, na kterou se během let pozapomnělo.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodeji od 740 Kč a na místě v den koncertu budou za 900 Kč.

TZ, ape

zavřít