100°C zvou na křest nového alba Freaky Boys

Vydáno 26.03.2014 | autor: Daniel Maršalík

Kapela 100°C vydala na začátku března svou čtvrtou studiovou desku Freaky Boys. Nahrávku pokřtí 26. března v Paláci Akropolis v Praze. Akce začíná v 19.30.

100°C zvou na křest nového alba Freaky Boys 100°C zvou na křest nového alba Freaky Boys

100 eyeforaneye


Kapela přišla s hudebním materiálem šest let po vydání své poslední dlouhohrající desky Brant Rock. Očekávané album bude poprvé představeno pražskému publiku v pražském Paláci Akropolis poslední březnovou středu. Ve skladbách 100°C zahostují Sabina Feldmanová, známá z dívčího vokálního kvarteta G*apeels, plzeňský matador Marek Hupač a Aleš Hyvnar, který se postaral o zvuk aktuální nahrávky.

V průběhu večera vystoupí i české indie popové duo I Like You Hysteric. Afterparty obstarají legendy DJ Maceo a Dj Gadjo.cz feat. Joe Harper. Na co se fanoušci mohou těšit, prozrazuje frontman kapely Jakub Johánek: "Čistou radost z návratu na pódia a především do našeho oblíbeného Akráče. Hrajeme 80 % novinek, a to nás po šestnácti letech opět motivuje."  

"Protože hlavní roli ve videoklipu, který je jedním z nosných songů alba, hraje energie z baterií, můžou si návštěvníci křtu odnést kromě naší desky také krabičky Ecocheese, které slouží ke třídění baterií," doplňuje Ondřej Urbanec, baskytarista kapely.

Koncert v pražské Akropoli je součástí již probíhající jarní Freaky Boys Tour, v rámci které 100°C kromě Prahy zavítají do Plzně (28. 3. - Divadlo pod lampou), Opavy (11. 4. - klub Art), Karlových Varů (12. 4. - klub Masařka), Kladna (25. 4. - klub Poldofka) a Ostravy (26.4. - Komix Night). Fanoušci 100°C se mohou těšit také na vystoupení kapely na letních festivalech.

TZ, dm

zavřít