Načeva se vrací na česká pódia

Vydáno 07.03.2007 | autor: redakce

Nové seskupení na klubové scéně „Monika Načeva & Michal Pavlíček & DJ Five“ přináší originální a nový zvuk, který předvede 23. března v Paláci Akropolis.

Načeva se vrací na česká pódia Načeva se vrací na česká pódia

Po několikaleté odmlce (mateřská dovolená), vyplněné pouze občasným vystupováním, se vrací na česká podia Monika Načeva. Jak je u ní zvykem, přichází opět s něčím zcela novým. Za Monikou nestojí standartní několikačlenná kapela, ale rovnocenní spoluhráči: turntablista a šampión DJ Five a fenomenální kytarista Michal Pavlíček. Nálada písní zůstává zachována, ale díky elektronickému doprovodu (přesah až někam k trip-hopu) a současně živé kytaře, zní v novém, velmi slušivém kabátku.



Nové písně (opět texty Jáchyma Topola), které budou mít premiéru koncem března na vystoupeních v Praze a v Brně, zní překvapivě neotřele a novátorsky. Samo šokující je už neobvyklé spojení scratchujících gramofonů a živé kytary – Michal Pavlíček střídá kytaru akustickou i elektrickou - v hudebním doprovodu nových písní, ale i přepracovaných skladeb z předchozích alb.

Monika Načeva & Michal Pavlíček & DJ Five Praha:
24. 3. Palác Akropolis, Praha
4. 4. Fléda, Brno
5. 5. Randal Klub, Brno

www.naceva.eu
www.myspace.com/naceva
zavřít