Řezničina na Brutal Assault: přijedou Slayer

Vydáno 07.05.2014 | autor: redakce

Festival Brutal Assault oznámil hlavního headlinera pro letošní ročník. Ve vojenské pevnosti v Josefově zaburácí 8. srpna americká thrashová smečka Slayer.

Řezničina na Brutal Assault: přijedou Slayer Řezničina na Brutal Assault: přijedou Slayer

slayer 2013 nSlayer


"V historii festivalu neexistuje žádanější kapela než právě Slayer. Její jméno znělo ve fanouškovských anketách a diskuzích jako zaklínadlo,"
komentují úlovek pořadatelé. Kapela vystoupí na Brutal Assaultu v sestavě, která ze známých důvodů doznala několik obměn. V čele stále dominuje dvojice Tom Araya a Kerry King, které za bicími žene Paul Bostaph, a pozici kytaristy za loni zesnulého Jeffa Hannemana definitivně zaujal Gary Holt.

Čtveřice momentálně pracuje na nové nahrávce. Nástupce tři roky starého počinu Based On A True Story by se měl objevit příští rok na podzim, lze tedy předpokládat, že část nového materiálu uslyší i fanoušci v Jaroměři.




Festival, jenž dosud oznámil jména jako Architects, August Burns Red, Bring Me The Horizon, Children Of Bodom, Crowbar, Dew-Scented, H2O, Soilwork nebo The Devin Townsend Project, se uskuteční od 6. - 9. srpna 2014.

TZ, ape

zavřít