Tři sestry chystají narozeninový večírek doma v Braníku

Vydáno 04.04.2014 | autor: redakce

Tři sestry jsou zpátky v Braníku aneb Tři sestry 29 let Open Air; tak se jmenuje tradiční květnová akce, v jejímž rámci kapela oslaví své 29. narozeniny. Večírek se uskuteční 16. - 17. 5.

Tři sestry chystají narozeninový večírek doma v Braníku Tři sestry chystají narozeninový večírek doma v Braníku

tri sestry open air live 2013Tři sestry Open Air 2013


Letošní koncert se uskuteční v areálu A-parku ledárny Braník, tedy ve čtvrti, odkud se kapela podle svých slov v roce 1985 vypotácela ze Staré Kovárny, vstříc své zářné budoucnosti. Tři sestry již tradičně oslaví své narozeniny dvouapůlhodinovým koncertem, během kterého zazní celá řada hitů z jejich devětadvacetiletého působení na hudební scéně.

Kromě Tří sester zahrají na letošním ročníku také Horkýže Slíže, Zóna A, Visací zámek, Plexis, E!E, SPS, Synové výčepu, Doctor P.P., Apple Juice, Lety Mimo, Dilemma in Cinema, Požár Mlýna, MZH, De Bill Heads, The Radicals, V.T.Marvin, Resume a další.

Frontman Lou Fanánek Hagen k návratu do Braníka říká: "Braník byl pro Tři sestry magickou čtvrtí starých domků, honosných vil, činžáků i občasného betonového monstra, která byla doslova prošpikována sítí obskurních restaurací, kde seděl nejen Nikotin a Sahula, ale i Jiří Pavel, David Vávra, Milan Šteindler a samozřejmě král Braníka Vlastík Zavřel. Tak jako věkem starší intelektuálská partička z prominentní Prahy 6 měla svůj Houtyš a Hanspaulku, my našli svůj domov ve vskutku lidovém Braníku." {vypnoutlink:Air}

Vstupenky jsou k dispozici od 460 Kč.

TZ, ape, foto: Magdaléna Tomanová

zavřít