Dog Eat Dog znovu v Česku: těší se na české holky a pivo

Vydáno 24.04.2014 | autor: redakce

Půl roku od své poslední show v pražském Rock Café míří znovu do Česka crossoverová sebranka Dog Eat Dog. V průběhu května vystoupí hned v osmi městech.

Dog Eat Dog znovu v Česku: těší se na české holky a pivo Dog Eat Dog znovu v Česku: těší se na české holky a pivo


DogEatDog-PromoFoto1Dog Eat Dog natočili celkem čtyři studiová alba


Turné Dog Eat Dog, kteří jako jedna z prvních kapel spojili tvrdou rockovou muziku s rapem a saxofonem, začíná 2. května v Mariánských Lázních a svůj hudební maraton po Česku ukončí 10. května v Týništi nad Orlicí. Mezitím je můžete slyšet v Třebíči, Krnově, Frýdku Místku, Jindřichově Hradci, Kadani i v Praze.

Dog Eat Dog jezdí do Česka velmi často. Vystoupili jako hlavní hvězdy velkých open air festivalů, například Sázavafest 2010, Trutnov Open Air 2005, Noc Plná Hvězd 2006, Majáles festival tour 2007, Rockoupání 2007 nebo JAM festival 1995.


Kapela na sebe prozradila, že všichni její členové mají hezký vztah k České republice a taky hodně vzpomínek. "Asi nejvíce se nám líbí české holky a taky nám hodně chutná české pivo," řekl frontman a zpěvák John Connor, který před každým svým koncertem posiluje a skáče přes švihadlo.

Dog Eat Dog vznikli v roce 1993 z bývalých členů legendárních Mucky Pup a následovali úspěch Anthrax, kteří jako první zkombinovali tvrdý rock s hip-hopem. Debutovali o rok nahrávkou All Boro Kings, zatím poslední deska Walk With Me vyšla v roce 2006.

2.5. MARIÁNSKÉ LÁZNĚ / CLUB NA RAMPĚ
3.5. TŘEBÍČ / MAJÁLES / AREÁL ZMVŠ
4.5. KRNOV / MC KOFOLA
6.5. FRÝDEK MÍSTEK / STOUN
7.5. JINDŘICHŮV HRADEC / LUCY PERY KLUB
8.5. PRAHA / NOVÁ CHMELNICE
9.5. KADAŇ / ORFEUM
10.5. TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ / SÉPIE

TZ, ape

zavřít