OneRepublic letos ještě jednou zahrají v Česku

Vydáno 22.04.2014 | autor: Daniel Maršalík

Americká poprocková skupina OneRepublic se letos vrátí do Prahy, aby zahrála hity, které poměrně četně hrají i česká rádia. Fanoušci megahitu Apologize si do diářů mohou zakroužkovat termín 14. listopad a dopsat O2 arenu jako místo konání. 

OneRepublic letos ještě jednou zahrají v Česku OneRepublic letos ještě jednou zahrají v Česku

onerepublic 02 lr


OneRepublic v Česku zahrají již potřetí. Poprvé nadchli domácí publikum v pražském klubu SaSaZu a mnozí fanoušci mají zážitek, když se po skončení show přesunuli na Karlův most a pokračovali s muzikanty v hudebním happeningu. Druhý koncert se konal letos v únoru a pro velký zájem byl z velkého sálu Lucerny přesunutý do většího prostoru Incheby.

Americká kapela OneRepublic v poslední době boduje s každým svým singlem. Autoři hitů Apologize nebo Secrets vydali v loňském roce komerčně úspěšné album Native, se kterým bodovali v rádiích i v prodejních hitparádách. Pěvecký talent a cit pro chytlavé melodie na něm obhájil zpěvák Ryan Tedder.

Ten kariéru začínal jako chráněnec producenta Timbalanda poté, co zvítězil v nashvillské soutěži zpěváků a autorů. OneRepublic za růst popularity vděčí popularitě na sociálních sítích. Album Native je už třetí v pořadí a jak je vidět i podle zájmu tuzemských fanoušků, jejich pozici na světové poprockové scéně ještě upevnilo.

"Vstupenky v cenách od 990 do 1 390 korun budou v předprodeji ve sběrnách Sazky od 25. dubna," uvedl Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.

TZ, dm

zavřít